PREZENTARE SPA

Odata ce ati pasit in resortul nostru va invitam sa luati o pauza de la stresul cotidian si calatorim impreuna spre o experienta multisenzoriala destinata repaosului, meditatiei si regenerarii. Am imbratisat pentru dumneavoastra un concept holistic care trateaza omul in globalitatea sa : minte, trup si spirit , iar special pentru dumneavoastra , oaspetii nostri dragi, dezvoltam adevarate ritualuri si programe de relaxare prin prisma activitatilor din cadrul Roser House Spa. Centrul nostru de relaxare va sta la dispozitie cu sauna uscata, salina cu sare de Himalaya si cromoterapie, Jacuzzi, iar prin activitatile noastre personalizate oferim sanatate si relaxare prin apa si lumina ,, Sanitas Per Aquam,, Spa – Hotel Roser House

SAUNA USCATA

Daca ati ajuns la noi merita sa opriti timpul in loc pentru o sedinta de sauna finlandeza imbunatatita cu arome de eucalypt pregatita special de personalul nostru pentru dumneavoastra.Va veti putea bucura de acest moment atat dupa o sedinta de masaj cat si dupa o baie relaxanta in  Jacuzzi din cadrul spa-ului nostru sau de ce nu dupa terminarea programelor de miscare din cadrul salii noastre de fitness. Beneficiile sunt multiple: cresterea imunitatii, ameliorarea durerilor articulare, energizarea organismului, eliminarea stresului,reducerea riscului de a face febra muscular dupa antrenamente fizice. Alegerea va apartine iar datoria noastra este sa va ghidam indiferent de momentul ales cu aceeasi ospitalitate cu care v-am obisnuit si pana acum si cu mare atentie la detalii.

CROMOTERAPIE SI SALINA

Daca ne putem imagina lumina calatorind  in unde ca valurile unui ocean, atunci ne-am putea imagina scaldati intr-un ocean de lumina si culoare. Lumina nu calatoreste singura ci insotita de energii iar culorile influenteaza starea de spirit si emotiile.Pentru  starea de bine si incarcare pozitiva  am imbinat  salina cu pietre de Himalaya si Cromoterapia si le-am definit intr-o oaza de liniste si relaxare.Fiecare caramida de sare de Himalaya este taiata  manual dintr-un bloc de sare de aceea fiecare bucatica este unica in felul ei ca si culoare avand variatii de la roz la portocaliu. Prin incalzirea caramizilor de sare are loc procedeul de ionizare responsabil cu producerea ionilor negativi ce stabilesc un climat echilibrat in sauna si stimuleaza revigoarea organismului, detoxifierea sa , cu real success in tratarea  cailor respiratorii, alergiilor si depresiilor…nu va ramane decat sa incercati sa sa va bucurati de portia de sanatate!

PROCEDURI