REGULAMENT HOTELIER

Dragi oaspeţi,

Dorim să vă oferim o experienţă de neuitat la Hotel Boutique Roser House și de aceea am stabilit o serie de principii și reguli de care vă rugăm, în mod respectuos, să ţineţi cont atât în timpul, cât şi după ce s-a încheiat sejurul dumneavoastră.

REZERVARE

Rezervarea se face direct pe site-ul www.roserhouse.ro si prin booking.com, pe adresa de mail : rezervari@roserhouse.ro sau la unul dintre următoarele numere de telefon: 0756169531 / 0756169534

Rezervările sunt considerate a fi ferme doar după achitarea integrala a cazărilor solicitate si se supun termenilor contractului de prestari servicii hoteliere.

ANULAREA REZERVĂRII

Orice anulare, parțială sau totală, a serviciilor comandată de turist trebuie redactată în scris la adresa de e-mail: rezervari@roserhouse.ro si se supune termenilor contractului de prestari servicii hoteliere.

Platile confirmate nu se returneaza.

TARIFE

Tarifele diferă atât în funcţie de tipul de cameră pentru care optaţi, disponibilitate, zi şi anotimp, cât și de numărul de persoane din cameră. Tarifele sunt afisate online si in cadrul hotelului.

TARIFE COPII (pat extra, mic dejun, facilitati)

0-3 ani gratuit

3-9 ani 35 euro / zi

9-12 ani 40 euro / zi

12-15 ani 50 euro / zi

SOSIREA ȘI PLECAREA

Primirea camerei (check-in) SE FACE ÎNCEPÂND CU ORA 16:00, CU PREZENTAREA  ACTULUI DE IDENTITATE. Din momentul cazării, turistul răspunde pentru camera rezervată. Eliberarea camerei (check-out) se va face până în ora 12:00. În situații speciale, ora de plecare se discută cu recepția.

Toate cererile de check-in și check-out la alte ore decât cele prevăzute în politica hotelului, se onorează în funcție de gradul de ocupare a hotelului.

În cazul în care turistul nu anunță prelungirea sejurului, acesta va elibera camerele la ora 12:00 conform politicii hotelului.

Oaspeții care eliberează camerele până la ora 12:00 pot lăsa bagajele într-un spațiu dedicat acestui serviciu.

FACILITĂȚI

 • mic dejun din partea hotelului, acest serviciu neputând fi exclus din tarif;
 • internet wireless gratuit in camere, lobby, restaurant și bar.
 • parcare în limita locurilor disponibile. Locurile de parcare nu pot fi rezervate în avans.
 • piscina Infinity incalzita
 • piscina exterioara incalzita
 • jacuzzi interior + sauna
 • salina
 • cinema 3D
 • biciclete
 • Barca electrica (contra cost)
 • hidrobiciclete pe lac
 • jacuzzi exterior (in functie de perioada)
 • sala de fitness, teren sport acoperit
 • sala de gaming

 SIGNALISTICĂ

Pentru cereri suplimentare în timpul sejurului, puteți folosi următoarea signalistică:

 • „NU DERANJATI!” – cu permisiunea dumneavoastră, se va intra în cameră pentru verificarea utilităților și a curățeniei, în intervalul orar 09:00 – 12:00, la ora stabilită de dumneavoastră și comunicată la recepția hotelului;
 • „VĂ ROG CURĂȚATI CAMERA!“ – prin acest mesaj solicitați efectuarea menajului în camera dumneavoastră.

OASPEȚI SUPLIMENTARI

Puteți primi musafiri sau oaspeți în camera dumneavoastră între orele 8:00 – 22:00, fără costuri suplimentare. În cazul în care primiți oaspeți în intervalul 22:00 – 8:00, aceștia vor fi nevoiți să achite diferențele de tarif și să se înregistreze la recepție, prin completarea fișei de cazare.

Serviciile Spa

Programul de funcționare al centrului SPA este 10:00 – 21:00.

Spaţiul de parcare şi autoturismele

Hotel Boutique Roser House pune la dispoziția clienților săi locuri de parcare gratuite. Deşi luăm toate măsurile de precauţie (de exemplu, sistem de supraveghere video), nu ne asumăm responsabilitatea în caz de furt sau de daune pe suprafaţa proprietăţii noastre. Pentru evitarea acestor neplăceri, nu lăsați obiecte de valoare în interiorul autoturismelor.

Modalităţi de plată

Pentru plata serviciilor sunt acceptate cărţile de credit (Visa, Mastercard, Maestro), plata numerar (RON), tichete de vacanta (format tichet sau electronic) sau prin transfer bancar.

În acest ultim caz, vă rugăm să prezentați la cazare OP-ul vizat de bancă. Factura se emite la prezentarea acestuia.

În afara contractelor deja încheiate, vă informăm că plata sau preautorizarea cardului se face în momentul cazării (check-in).

În cazul în care se dorește efectuarea plății la sfârșitul sejurului, se va constitui obligatoriu un depozit pe card sau numerar pentru perioada și serviciile de cazare solicitate.

În situația transferului bancar, plata trebuie efectuată în avans pe baza facturii proforme.

Gratificaţii şi costuri servicii

Gratificaţiile pentru personalul hotelului sunt la latitudinea clienţilor.

Micul dejun, prânzul și cina

Micul dejun se serveşte la Restaurant Roser House, aflat la parterul hotelului, în intervalul:

 • 8:30 – 10:30 (de luni până duminica)

Puteți invita pe oricine să servească micul dejun cu dumneavoastră, însă este obligatoriu ca fiecare persoană invitată să achite contravaloarea acestuia, să respecte normele de comportament și să aibă o ținută decentă.

Pentru oaspeții care nu sunt cazați în hotel, micul dejun costă 65 lei/persoană.

Pentru mesele cu meniul prestabilit (spre exemplu, evenimente), rezervarea este confirmată și garantată prin achitarea unui avans. Acesta se pierde în cazul neonorării rezervării efectuate.

Siguranța obiectelor personale

Recomandăm folosirea seifurilor disponibile în camere și la recepție pentru depozitarea obiectelor de valoare. Nu ne asumăm niciun fel de răspundere pentru obiectele uitate, pierdute sau presupus furate în incinta Apart-Hotelului Boutique Roser House.

Modificări termeni și condiții

Termenii și condițiile pot fi modificate oricând de către conducerea hotelului fără a se face notificări în prealabil.