×
mai
01

ZILE ONOMASTICE

Incercam sa ne dam toata silinta pentru a crea impreuna cu dumneavoastra cele mai frumoase amintiri de durata. Va punem la dispozitie restaurantul cat si terasele noastre toate cu vedere paroramica la lac, pentru nunti intime, botezuri si zile de nastere.

Oferim servicii de primă clasă și planificăm evenimente care ulterior sa se transforme in amintiri ce vor dăinui alături de dumneavoastră. Suntem inspirați de povestile de dragoste din jurul nostru si totodată de frumusetea  naturii care ne inconjoara,  pasionați de ceea ce facem si dorim să ne asigurăm că toate evenimentele noastre sunt excepționale.

Abordarea noastră personală asigură că evenimentele pe care le gazduim reflectă cu adevărat ceea ce isi doresc clienții. Ne dorim ca una dintre cele mai importante zile din viața dumneavoastră sa depășească standardele pe care le asteptati.  Echipa noastra va pune la dispozitie meniuri personalizate si adaptate nevoilor dumneavoastră, suntem deschisi si inclinati spre dorintele si visele dumneavoastra.

Galerie

Call Now Button