×

RoSer House, unicul boutique-hotel din stațiunea Colibița, marchează deschiderea sezonului turistic 2018

RoSer House, unicul boutique-hotel din stațiunea Colibița, marchează deschiderea sezonului turistic 2018

RoSer House, unicul boutique-hotel din stațiunea Colibița, marchează deschiderea sezonului turistic 2018

 

În superba vecinătate a Lacului Colibița, RoSer House organizează sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 17.00, un brunch&party care să marcheze simbolic deschiderea sezonului turistic în 2018.

Evenimentul va include momente speciale, susținute de vedete de stand-up comedy, finger-food, pregătită de un cooking-artist, muzică live, degustări de vinuri alese.

Cei care își doresc o seară de sâmbătă perfectă, într-o locație exclusivistă, pe malul unui lac superb, străjuit de munții ce păzesc parcă liniștea din jur, sunt oaspeții pe care organizatorii îi așteaptă!

 

 

Rezervările vor fi făcute prin telefon, la numerele: 0756 169 534 sau 0745 943 800. Numărul locurilor este limitat.

 

Unica taxă de participare, în valoare de 100 lei/persoană, va fi direcționată spre proiectele profesionale ale artiștilor invitați, brunchul si degustarea de vinuri va fi suportata de organizatori.

 

Despre RoSer House

 

Inaugurat în 2017, RoSer House este printre puținele hoteluri high class din stațiunea Colibița. Situat pe malul lacului, hotelul oferă turiștilor servicii de un standard foarte ridicat, aceștia beneficiind de un tratament exclusivist pe toată perioada șederii.

RoSer House dispune de 22 de camere pentru cazare, majoritatea cu vedere panoramică spre lac, de un restaurant spațios și elegant, dublat de o terasă, de o piscină exterioară cu acoperiș mobil și apă încălzită. Atent selectat și instruit, personalul hotelului și al restaurantului oferă servicii la standardele impuse de luxul locației.

 

Cine sunt artiștii invitați?

Gabriel Gherghe. A impresionat atât juriul iUmor cât și publicul de acasă prin umorul său fin. El este câştigătorul Stand Up Fest 2014, face parte din noua generaţie a comediei. Face stand-up comedy din mai 2012 şi a avut spectacole în cele mai cunoscute cluburi de comedie din toată ţară.
Victor Drăgan. Este câştigător al Premiului I la cele mai importante evenimente de profil din ţară, Festivalul Internaţional de Stand-up Comedy (Cluj-Napoca 2016) şi Stand-up Fest (Braşov 2017), având o experienţă de şapte ani în domeniu. A susţinut spectacole pe scenele a diverse cluburi, puburi şi cafenele din toată ţara, fiind numit „cel mai amuzant om din România” de către rudele sale apropiate.

 

Chef Ștefan este unul dintre bucătarii restaurantului , este “artistul” nostru, el are abilitatea de a face dintr-un preparat culinar obișnuit o adevărată operă de artă, iar gustul, hmm,  gustul este o încântare pentru papilele gustative!!!

 

 

CONTACT:

RoSer House, Colibița, nr. 269

Telefon: 0756 169 534 / 0745 943 800

www.roserhouse.ro

Author

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Call Now Button